Utemiljö

Finns inget dåligt väder

Vår stabila och tåliga råvara lämpar sig väl även för utomhusbruk. Skapa nya upplevelser på utsidan av huset eller stugan med träprodukter som håller i generationer. Låt träet åldras med väder och vind eller behandla efter eget tycke och smak.

Grillplats

Vår eldplats Stalo är resultatet av gedigen testning i form av tusentals år av sittande kring lägereldar. Dagens eldbetraktare och korvgrillare uppskattar utvecklad praktisk funktion och bekvämlighet utan att göra avkall på den historiska känslan och nedärvda driften av att samlas kring en eld för att berätta historier, äta eller bara njuta av naturen.

Läs mer

Trall

Vi erbjuder flera trallprodukter som passar perfekt för utomhusbruk, både vid huset och stugan. Trallen tål väder och vind med en kvalitet som håller år efter år. Du kan låta träet åldras naturligt eller behandla det efter din smak. Det skapar en långvarig och stilren känsla för ditt hus utemiljö.

Läs mer

Vindskydd

Stiltje är ett rejält vindskydd i senvuxen norrländsk fura som skyddar mot väder och vind och står emot naturens påfrestningar – år efter år. Stiltje finns som både enkelt och dubbelt vindskydd och levereras obehandlat med färdigkapade komponenter för enkel montering.

Läs mer

Visar