Omsorg om detaljer och rejält virke från Norrland!

Kvalitet innebär flera saker för oss på Baseco. Dels handlar det om själva råvaran i våra produkter där den senvuxna och tåliga norrlandsfuran garanterar både stabilitet och kvalitet. Men det handlar också om känsla för detaljerna. Rejäla dimensioner, god passform för lätt montering och tillval som gör att du kan anpassa din stuga efter dina behov, är också viktigt. Det ger en stuga som du kan ha glädje av. År efter år.

Här får du fler kvalitativa skäl till varför du ska välja en stuga från Baseco:

Sista timringsvarvet snedsågas för tät anslutning mellan tak och vägg. Virket till golv och takåsar levereras i dimensionen 45×120/145/170 mm för god bärighet.

Basecos 20 mm ekonomigolv levereras för att användas till såväl golv som tak till alla friggebodar. Attefallshusen har ett 25 mm ekonomigolv och förrådsbodarna ett extra stabilt förrådsgolv på 25 mm. 

Golvlist medföljer för snygg övergång mellan vägg och golv. Ytterfoder och spröjs ingår till dörr och fönster. 

Våra tillbehörspaket kan levereras till samtliga stugmodeller och finns i Bas, Vildmark och Premium.

Välj mellan tre olika takbeklädnader (plåt, shingel och plegel), hängrännor och stuprör ingår.

Allt som behövs för isolering, inklusive trossbottenskivor och glidreglar som för att klara timmerhusens rörelse (krympning/svällning) ingår också i paketen.

Till stugor tänkta att användas för boende levereras en isolerad dörr.

Mycket enkelt och lättförståelig monteringsanvisning medföljer stugorna så att de allra flesta kan bygga sin egen stuga.